2018 The Block winners, Hayden and Sara Vale, have since renovated a NSW South Coast beach shack into their dream home

Vickii Byram
By Vickii Byram
November 27 2021 - 1:30am

HOUSE DESIGN

HOMELY FEEL: Blockheads Hayden and Sara Vale chose concrete and timber to feature throughout their multi-storey home. This presents a balanced, yet luxurious feel as it incorporates flooring, joinery, furnishings and accents. Photos: supplied by the Vales.

Since winning The Block in 2018, Hayden and Sara Vale have turned their attention to renovating a former beach shack in Stanwell Park, on the NSW South Coast, into their family's dream home.

Advertisement

Ad

Advertisement

Ad

Advertisement

Ad
Vickii Byram

Vickii Byram

Group Contributed Content Journalist

I have been a journalist with Port News for six years, specialising in entertainment, community, social and event stories. My previous experience is in the marketing, publicity and advertising fields.

Get the latest Goondiwindi news in your inbox

Sign up for our newsletter to stay up to date.

We care about the protection of your data. Read our Privacy Policy.